TIJORAT BANKLARI DEPOZIT SIYOSATINI AMALGA OSHIRISH BILAN BOG‘LIQ MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Мақолада tijorat banklari depozit siyosatini amalga oshirish bilan bog’liq muammolar va ularning yechimlari таҳлил қилинган. Banklararo raqobat sharoitida tijorat banklarining kredit operatsiyalari samaradorligini oshirish ularning jalb qilingan mablag‘larining barqarorligini ta’minlash бўйича хулоса, тавсия ва таклифлар берилган.