YUQORI TARTIBLI ODDIY DIFFERENSIAL TENGLAMALARNI SONLI YECHIMLARINI HISOBLASHDA PYTHON DASTURLASH TILI MODULLARINING QO’LLANISHI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola Yuqori tartibli differensial tenglamalarni yechishda zamonaviy Python kutubxonalaridan foydalanish hamda kollakatsiya usullari orqali samarali ishlashni ishlab chiqish.