YALPI HUDUDIY MAHSULOT HAJMINI EKONOMETRIK MODELLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyati yalpi hududiy mahsulot hajmi eksponentsial, chiziqli, polinomli, darajali, logarifmli trend modellari yordamida 2028 yilga qadar prognoz qilingan hamda iqtisodiy jarayonga eng mos model turi aniqlangan.