IJTIMOIY RIVOJLANISHNING GENEZISI SIFATIDA O‘ZEBKISTON RESPUBLIKASI KONSTITUTSIYASINING O’RNI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasining Konstitutsiyaning yaratilishi, amaldagi va yangi tahrirdagi o‘rtasidagi farqlari va oʻzgarishlari toʻgʻrisida fikr hamda takliflar toʻgʻrisida boradi.