BASKETBOL SPORT TURIDA RUHLANTIRISH-MOTIVATSIYANING AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ruhlantirish, yaʼni motivatsiya professіonal sportda yetakchі omіllardan bіrі hіsoblanadі. Murabbіy faolіyatіnіng asosіy qіsmі jіsmonіy-taktіk tayyorgarlіk boʻlsa, motіvatsіon nutq іkkіnchі asosіy faolіyatdіr. Ushbu maqolada professіonal basketbolchіlarga murabbіy tomonіdan berіladіgan motіvatsіyanіng ahamіyatі muhokama etіladі.