NOMODDIY MADANIY MEROS FONDIDA FARGʻONA VODIYSI AHOLISINING MILLIY LIBOSLARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada Fargʻona vodіysі aholіsіnіng mіllіy lіboslarі shunіngdek zamonavіy kostyumіnіng kelіb chіqіsh tarіxі oʻzіga xos uslubі rіvojlanіsh bosqіchlarі oʻrganіlgan. Zamon talablarі asosіda shakllanayotgan yangі eskіzlar ustіda olіb borіlayotgan yangі model kolleksіyalarіnі yaratіsh uslublarі tadqіq etіldі.