O'QUVCHILARNING MUSTAQIL ISHLARINI TASHKIL ETISH. O'QUVCHILARNING DARSDAN TASHQARI TARBIYAVIY JARAYONLARDA MA'NAVIY ISHLARINI TASHKIL ETISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
ushbu maqolada o'quvchilarning mustaqil ishlarini tashkil etish va nazorat qilish, darsdan va sinfdan tashqari tarbiyaviy ishlarni tashkil etish va tarbiyaviy jarayonlarni olib borishdan iborat.