ELEKTRON TIJORATNI RIVOJLANTIRISHDA MARKETINGNING ROLI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Elektron tijorat, shuningdek, elektron tijorat sifatida ham tanilgan, korxonalar faoliyati va mijozlar bilan o‘zaro munosabatlarida inqilob qildi. Elektron tijoratning paydo bo‘lishi an’anaviy biznes modellarini o‘zgartirib, kompaniyalarga global auditoriyani qamrab olish imkonini berdi va iste’molchilarga istalgan vaqtda istalgan joydan xarid qilish qulayligini taklif qildi. Marketing elektron tijoratning rivojlanishi va rivojlanishida hal qiluvchi rol o‘ynaydi. Ushbu maqolada biz elektron tijoratning muvaffaqiyati va kengayishiga hissa qo‘shgan marketingning turli jihatlarini o‘rganamiz.