ИСТЕЪМОЛЧИЛАР ҲУҚУҚЛАРИНИ ЭЛЕКТРОН ТИЖОРАТ СОҲАСИДА ҲИМОЯ ҚИЛИШНИНГ ҲУҚУҚИЙ ЖИҲАТДАН МУСТАҲКАМЛАНИШИ (Journal of Universal Science Research, 2024)
ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасида электрон тижорат тизимини янада такомиллаштириш, шунингдек,  электрон тижоратни амалга оширишда истеъмолчилар ҳуқуқларини ҳимоя қилиш масалалари таҳлил қилинган.