BOSHLANG’ICH SINF DARSLARIDA AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH VA O’QUVCHILARDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI HAQIDA BOSHLANG’ICH TUSHUNCHALARNI SHAKLLANTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada hayotimizda muhim ahamiyatga ega bo’lgan va texnologiyalaridan boshlang’ich sinf darslarida foydalanish, boshlang’ich sinf o’quvchilarida axborot-texnologiyalari haqida boshlang’ich tushunchalarni shakllantirish haqida so’z boradi. Shuningdek, axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining hayotimizdagi o’rni, uning ahamiyati va pedagogika bilan bog’liqlik jihatlari haqida fikr yuritiladi.