DUAL TA’LIM TIZIMINING AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada professional ta’lim tizimining ustuvor yo’nalishlari xususan dual ta’lim yo’nalishida jahonning rivojlangan davlatlari erishgan yutuqlari va ularning tajribasini o’rgangan holda yurtimizda professional ta’limda zamonaviy ta’lim metodlarini joriy qilish istiqbollari berilgan.