O‘QUVCHILARNING MUSTAQIL ISHLARINI TASHKIL ETISH. O‘QUVCHILARNING DARSDAN TASHQARI TARBIYABIY JARAYONLARDA MA’NAVIY ISHLARNI TASHKIL ETISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushnu maqola umumiy o'rta ta'lim maktablari o‘quvchilari uchun mustaqil ishlar tashkil qilish va olib borish haqida . Bundan tashqari sinfdan tashqari tarbiyaviy jarayonlarda ma'naviy ishlarni tashkil qilish haqida gap boradi.