ERKIN VOHIDOV DOSTONLARI ASOSIDA INSHO TASHKIL ETISH USULLARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida Erkin Vohidov dostonlari asosida insho tashkil etishning ilmiy metod va uausllari ko’rsatib berilgan. Shuningdek, inshoni tashkil etish bo’yicha kerakli zaruriy xulosa va tavsiyalar keltirilgan.