“JAHON SIYOSIY KARTASI” MAVZUSINI O‘QITISHDA KEYS-STADI TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH METODIKASI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada umumiy oliy ta’limda geografiya fanini o’qitishda zamonaviy pedagogik va axborot texnologiyalaridan foydalanishning zaruriyati bayon qilingan. Zamonaviy pedagogik texnologiyalardan biri bo’lgan “Keys-stady” usuli atroflicha tahlil qilingan va tegishli xulosa qilingan.