MUSTAQIL TA’LIMNI TASHKIL ETISH VA UNGA QO’YILADIGAN (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada mustaqil ta’limni tashkil etish va unga qo’yiladigan talablar to’g’risida ma’lumotlar bayon etilgan.