XIX asrning II yarmida Rossiya imperiyasining Markaziy Osiyoga nisbatan tashqi siyosatida Qoshg’ar hududining ahamiyati: Ch.Ch.Valixonov ekspeditsiyasi (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada XIX asrning II yarmida Rossiya imperiyasining Markaziy Osiyoga nisbatan tashqi siyosatida Qoshg’ar hududining ahamiyati: Ch.Ch.Valixonov ekspeditsiyasi haqida ma’lumotlar berilgan.