(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Замонавий янгиланган технологияларни қўллаган холда гидропоникали иссиқхоналарда памидор кўчатларини пенопласт касеталарда етиштириш агротехникасини такомиллаштириш ёритиб берилган.