(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada bo’lajak pedagoglarning kasbiy tayyorgarlik faoliyatida pedagogik amaliyot qanday o’rin tutishi hamda ularda kasbiy ko‘nikma va malakani tarkib toptirishning mazmuni, moxiyati, shakl va metodlari haqida so‘z yuritiladi.