(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola Eshqobil Shukur "Bobo so’z izidan" asarida so’zlarning lug’atlardan foydalanib tahlil qilinishi haqida yozilgan bo’lib, undagi so’zlar turli tillar va etimologik, izohli lug’atlardan foydalanib izohlangan. Bu bilan, biz uchun tushunarsiz, hozirda tilimizda eskirgan, ishlatilmayotgan va yoki o’z ma’nosini yo’qotib boshqacha tushuniladigan so’zlarning ma’nolarini oson anglab olishimizga aynan shu maqola anchagina yordam beradi.