(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada ingliz va o‘zbek tilidagi frazeologik birliklarning o‘ziga xos jihatlari haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek, ingliz va o‘zbek tilidagi iboralarda inson tana a’zolarining qatnashishi va ularning ma’nolari o‘zaro tahlil qilingan.