(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada O’zbekiston Respublikasida savdo, yashash va ovqatlanish bo‘yicha xizmatlar sohasida yaratilgan qo’shilgan qiymat hajmining choraklar bo’yicha o’zgarishi vaqtli qatori modellashtirilgan. Multiplikativ model tuzish orqali YaIM hajmi kelgusi 3 yil uchun prognoz qilingan.