(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu ishda formaldegid va karbamid asosida olingan yelimning tarkibi o‘rganilib chiqildi va unga modifikator sifatida dietil tereftal kislota qo‘shdik. Tayyor bo‘lgan mahsulotni tajribada sinab ko‘rdik. Ularni qo‘llash bo‘yicha tavsiyalar berildi.