(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Usi jazilg’an maqalada ha’r bir tilde barlig’i tabiyiy bolg’an awispali manidegi sózlerdin’ jasalawinda ha’mde oni Inglis tilinde qollaniwda Qaraqalpaq tili ana tili bolg’an sóylewshilerdin’ qate’leri haqqinda ha’m onin’ sebepleri haqqinda tusindirip beredi. Xaliqimizdin’ bay folklorinan u’zindiler ha’mde turaqli so’z dizbeklerinindegi lingvistikaliq o’zgesheliklerin toliq misallar menen jetkerip beriledi.