(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bu maqolada koreys tilini o’rganganda qanday qilib samarali usullardan foydalanish kerakligi, bu tilning o’z ona tilimizga o’xshashligi, gapdagi gap bo’laklarining o’rni qanchalik mos kelishini ko’rib o’tamiz. Shuningdek, koreys tilida so’zlashuvga urg’u berayotganda qaysi amaliy metodlardan foydalanishimiz kerakligi haqida so’z boradi.