(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada makroiqtisodiyot, mamlakatimizda makroiqtisodiyot boʻyicha koʻrsatkichlar va unga salbiy ta’sir koʻrsatuvchi omillar haqida bayon etilgan.