(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada investitsiyalarni xorij tajribasi orqali zamonaviy iqtisodiy o‘sishga ta’siri, investitsiyalarning amaldagi mexanizmi va investitsiyalarning bozor iqtisodiyotiga taʼsiri koʻrsatilgan. Xorij tajribalari orqali investitsiyalarning o‘ziga xos xususiyatlari hamda, uning mehnat bozori bilan o‘zaro ta’sirining o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan.