(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasida iqtisodiyotni barqarorlashtirish sharoitida mehnat bozorini takomillashtirish, aholi bandligini oshirish, ishchi kuchiga bo‘lgan talab va taklif asosida bandlikni ta’minlashning ijtimoiy munosabatlari to‘g‘risida bayon etilgan.