(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada o’simlik xom ashyosidan olinadigan dori vositalarining tibbiyotda ishlatilishi va xususiyatlari borasida fikr yuritilgan. Unda ushbu dorivor vositalarning qo’llanilish o’rni, shakllari, terapevtik xususiyatlari, dorivor o’simliklarning olinish va tayyorlanish jarayonlari to’grisida misollar asosida ma’lumotlar berilgan.