(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada mumtoz she’riyatimizda keng qo‘llanilgan kitobat san’atining mohiyati, uning ta‘sirchanligi hamda ichki imkoniyatlari haqida ma’lumot berib o‘tilgan.