(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada yangi pedagogik texnologiyalarning musiqa ta’limiga transformatsion ta’siri ko’rib chiqilgan. Raqamli ta’lim, interaktiv vositalar va moslashuvchan platformalar kabi kalit so’zlar ularni musiqa o’qitishda qo’llash kontekstida muhokama qilinadi. Maqolada ushbu sohadagi dolzarb tendentsiyalar va tadqiqotlar haqida umumiy ma’lumot berish uchun adabiyotlar tahlili keltirilgan. Bundan tashqari, u ushbu texnologiyalarni musiqa ta’limiga qo’shish uchun ishlatiladigan turli usullarni bayon qiladi, tegishli tadqiqotlar natijalarini taqdim etadi va natijalarini muhokama qiladi, kelajakdagi tadqiqotlar va amalga oshirish bo’yicha takliflar bilan yakunlanadi.