(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada korxonalar faoliyatini tijorat banklari orqali moliyalashtirish hamda uni takomillashtirish turlari va usullari, bu borada amalga oshirilgan ishlar ko’lami tahlil qilingan.