(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada axloq va iymon tushunchalariga doir muhim masalalarning ilmiy nazariy va jamiyatda tutgan o`rni falsafiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, axloq falsafasining milliy va umumbashariy ahamiyati shaxsni har tomonlama tarbiyalashda axloq va iymon tushunchalarining o`rni masalalariga yangicha yondashishga urinilgan. Bu maqolada ko‘proq din qanday ta’sir ko‘rsatishi haqida aytib o‘tilgan.