(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim tizimini tubdan isloh qilish, “Kadrlar tayyorlash milliy dasturi”ni bosqichma-bosqich amalga oshirish, ilg‘or tajribalarga tayangan holda tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida ta’lim jarayonini tashkil etish va ilmiy-uslubiy innovatsion texnologiyalardan foydalanib mashg‘ulot samaradorligini oshirish usullari ko‘rsatib o‘tilgan. Bundan tashqari innovatsion ta’lim texnologiyasining asoslari va hayotimizga chuqur kirib kelayotgan internet tizimini keng joriy qilish, milliy axborot resurslarini shakllantirish chora-tadbirlari bayon qilingan.