(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Мақолада рус тилини ўрганишнинг афзалликлари, талабалар тил ўрганишда дуч келадиган муаммолар ҳақида фикр-мулоҳазалар билдирилган. Айниқса, рус тилидаги род категорияси, унинг бошқа сўз туркумлари билан мослашуви хусусида сўз юритилган.