(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada pediatriya sohasi haqida qisqacha ma’lumot berilgan. Pediatriya bolaning oʻsish va rivojlanish davrlarini oʻrganadi. Shuningdek, pediatriyada hamshiralik ish jarayonining oʻziga xos xususiyatlari va bu sohada simulyatsion texnologiyalardan foydalanish boʻyicha fikrlar qayd etilgan