(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada intevsiv olma bog’larida hosil beruvchi navlarni MM-106 o’rta o’suvchi payvandtagga ulangan daraxtlarni fitometrik ko’rsatkichlari,hamda hosildorlik va uning sifati o’rganilgan.Tajriba natijalarida olma daraxtlarini kesish usuli va darajalari yoshartiruvchi va me’yorlashtiruvchi 3-4 yillik kesish jarayoni kuzatilgan.