(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Мақолада , биринчи ўзбек ҳажвий операси ривожи, мусиқий драматургияси асар яратилган давр ва композитор ҳажвий опера жанрнинг барча типик хусусиятларига ёндошиб яратганлиги кўриб чиқилган..