(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Мақолада уран саноати таъсири ҳудудларидаги табий сувлар радиацион кўрсатгичларнинг ядро-физик тадқиқ усуллари орқали аниқлаш ва илмий асослаш муҳим аҳамиятга эга эканлиги кўрсатилган.