(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada SMM –ijtimoiy mediya marketing haqida ma’lumot berilgan, hamda umumta’lim maktablarida informatika va axborot texnologiyalari fanida SMM bo‘limini o‘qitish metodikasi yoritilgan va SMM bo‘limini o‘qitish foydali jihatlari haqida tushunchalar berilgan.