(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу маколада оилавий муносабатларни урганувчи психологик методикалар яратилган булиб, бугунги шиддат билан узгариб бораётган глобаллашув даврига келиб хам узбекистон уз истикболи ва келажагини оилани ривожлантириш, уни эъзозлашда, деб билаётгани анъанавий кадриятларимизни янада бойитган холда замонавий, намунали ва фаровон оилани барпо этиш давлат сиёсатининг устувор йуналишларидан бирига айланганида уам яккол намоён булмоцда.