(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Tuproq qoplamining strukturasi va sho’rlanish darajasining relyef elementlari bilan bog’liqligi o’rganish haqida qanday chora-tadbirlar olib borish haqida ma’lumotlar keltirilgan.