(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada chegaralangan leksik birlik sanalgan jargonlar, shuningdek, argo va slenglarga ta’rif va tavsif keltirilgan. Misollar vositasida dalilllangan. Argo va slenglarning jargonga o‘xshash va farqli tomonlari yoritilgan.