(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
O’zbekiston Respublikasida sud tibbiyoti ekspertizasi ma’lum amaldagi qonuniyatlarga asoslanadi. Ushbu maqolada sud tibbiyoti ekspertizasida toksikologiyasi va kimyoviy faktorlar ta’siri(zaharlanish)dan jarohatlanish haqida ma’lumotlar berilgan.