(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Texnologiya fanining xayotdagi va maktab o‘quvchilarining hayotdagi o‘rni va rolini topishda fanning qanchalar muhim ekanligi va bundan tashqari fanning bugungi kundagi dolzarbligi aytib o‘tilgan.