(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Surxondaryo o’zining boy madaniy merosi bilan alohida ajralib turadi Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatining tarixiy madaniy merosi va uning go’zal madaniyati haqida ma’lumot berilgan.