(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Hozirgi zamon ginekologiyasida davolashning jarrohlik usullari keng qo‘llaniladi.Ushbu maqolada ginekologik bemorlarni operativ davolash bo’yicha kerakli maslahatlar berilgan.