(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bola tarbiyasida oilaning o‘rni beqiyos. Oila bolaga qattiq ta’sir ko‘rsatadi, uni atrofdagi hayotga moslaydi. Jamiyatda esa tarbiya faqat ota-onaning shaxsiy ishigina bo‘lib qolmasdan, balki ularning ijtimoiy burchi hamdir.Ushbu maqolada Maktabgacha Ta’lim tashkilotining oila bilan hamkorligi bolaning tarbiyasi uchun qanchalik ahamiyatga ega ekanligi keltirib o’tilgan.