(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Eman daraxtining ta’rifi, biologik xususiyatlari, eman daraxtining tanasi, bargi, tuzulishi, organik va anorganik moddalar, eman daraxtiga g’amxo’rlik qanday?, ko’paytirish, eman daraxti qanday iqlimga rivojlanadi?.