(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
O’zbek adabiyotida shunday shoirlar bo’ladiki, ularning adabiyotimiz darg’alariga, millatimizning ma’naviy merosini boyitishga, o’zbek xalqining ma’rifatini yuksaltirishga qo’shgan hissalarini hech qanday moddiy va ma’naviy boylik bilan taqqoslab bo’lmaydi. Bunday ijodkorlarni ko’plab uchratishimiz mumkin. Ana shunday shoirlarimizdan bo’lgan To’ra Sulaymon ijodining xalqimiz ma’naviyati va ma’rifatida tutgan o’rni beqiyos.