(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Matematika oʼqituvchilarining ilmiy metodik tayyorgarligida pedagogik texnologiyalarga oid nazariy bilimlarning muhimligi tahlili haqida ma’lumot berilgan. Matematika fanini o’rganishning talabalar uchun qanchalar muhimligi, talabalarning teran fikrlashida fanning ahamiyati ko’rsatilgan.